Industrieën

Lees hieronder in welke industrieën wij opereren. We leveren producten en diensten aan diverse energiecentrales, farmaceutische bedrijven, demiwater fabrieken, (petro)-chemische fabrieken, drinkwaterbedrijven en zwembaden.

Semiconductor

Voor de semiconductor industrie kunnen wij apparatuur leveren voor de volgende applicaties: desinfections, weerstand/geleidbaarheid, (opgelost) zuurstof, troebelheid, redox (ORP), pH, silica, natrium en totaal organische koolstof (TOC).

Image
Image

Zwembaden

Voor de zwembaden kunnen wij apparatuur leveren voor de volgende applicaties: desinfections, pH, troebelheid, redox (ORP) en geleidbaarheid.

Drinkwater

Voor de drinkwater industrie kunnen wij apparatuur leveren voor de volgende applicaties: desinfections, pH, troebelheid, redox (ORP), geleidbaarheid, (opgelost) zuurstof, organische componenten, fosfaat, ammonium, nitraat en fluoride.

Image
Image

Energie en stoom

Voor de energie productie industrie kunnen wij apparatuur leveren voor de volgende applicaties: geleidbaarheid, pH, (opgelost) zuurstof, ammonium, silica, desinfections, troebelheid, redox (ORP), waterstof, TOC en fosfaat.

Farmacie

Voor de farmaceutische industrie kunnen wij apparatuur leveren voor de volgende applicaties: geleidbaarheid, desinfections en TOC.

Image
Image

(Petro) chemie

Voor de (petro) chemische industrie kunnen wij apparatuur leveren voor de volgende applicaties: geleidbaarheid, desinfections, pH, Redox, Fosfaat, Troebelheid en organische componenten.

Adres

Bezoek- en magazijnadres:

Edisonstraat 20-O
2171 TV Sassenheim
Nederland

Telefoon

+31 (0) 252 79 30 50

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00

E-mail